SPOTS
REALISEERT UW IDEALE TUIN
20+

Jaar ervaring in tuinontwerp en -onderhoud

Wij realiseren uw ideale tuin

Wij zijn gepassioneerde tuinexperts met een groen hart. Al meer dan 20 jaar brengen we tuinen tot leven met onze kennis, vakmanschap en liefde voor het buitenleven. Ons doel? U volledig ontzorgen, zodat u kunt genieten van een tuin die bij u past.

Onze diensten

Bij Spots Hoveniers bieden we een breed scala aan hoveniersdiensten, afgestemd op uw specifieke wensen en behoeften. Spots Hoveniers is specialist in tuinaanleg, en of u nu droomt van een compleet nieuwe tuin, hulp nodig heeft bij het onderhoud, of advies zoekt over de beste planten voor uw bodemtype – wij hebben de kennis en ervaring om uw tuinwensen werkelijkheid te maken.

Klik op de knoppen om meer te weten te komen over een specifieke dienst.

Tuinontwerp & aanleg

Wij ontwerpen tuinen die aansluiten bij uw levensstijl en de omgeving. Van strakke moderne tuinen tot weelderige bloementuinen, onze ontwerpen zijn altijd uniek en afgestemd op uw persoonlijke smaak.

Lees meer

Tuinonderhoud

Een mooie tuin vraagt om aandacht. Of het nu gaat om seizoensgebonden onderhoud, snoeien, bemesten of het bijhouden van uw gazon – wij nemen het werk uit handen zodat u zorgeloos kunt genieten.

Lees meer

Advies & Begeleiding

Wilt u zelf aan de slag, maar weet u niet waar te beginnen? Wij bieden deskundig advies en begeleiding bij alle aspecten van tuinieren. Van plantenkeuze tot bodemverbetering, wij staan u bij met raad en daad.

Lees meer
Ons bedrijfspand ademt dezelfde passie voor groen uit als onze tuinen, met een warme en gastvrije sfeer waar iedereen zich meteen thuis voelt.

Onze filosofie

Bij Spotshoveniers geloven we in de kracht van de natuur. Wij combineren traditioneel vakmanschap met moderne technieken om duurzame, esthetische en functionele tuinen te creëren. Voor ons draait het om meer dan alleen een mooi eindresultaat; we streven ernaar om u te ontzorgen en uw tuin een plek te maken waar u jarenlang plezier van heeft.

  • Gewoon pure Westlandse zorg en kwaliteit voor de beste planten, de mooiste vormen en de fijnste samenwerking
  • Onze expertise ligt bij tuinaanleg: de meest diverse tuinen worden aangelegd door Spots Hoveniers.
  • Laat uw tuin ontwerpen!
Meer dan 20+ jaar ervaring
Altijd persoonlijke aandacht en zorg
Expert in tuinontwerp en aanleg
Ook beschikbaar voor consultancy en advies
Binnen 2 weken een offerte
Pure Westlandse kwaliteit

Veelgestelde vragen

Bieden jullie een gratis adviesgesprek aan?

Ja, wij bieden gratis adviesgesprekken aan om uw behoeften te beoordelen en de diensten te bespreken die het beste bij uw buitenruimte passen. Hierdoor kunnen wij u een plan op maat bieden dat past bij uw budget en wensen.

Hoe vaak gaan jullie mijn tuin onderhouden?

De frequentie van het tuinonderhoud is afhankelijk van uw specifieke wensen en het seizoen. Samen met u stellen wij een onderhoudsschema op, zodat uw buitenruimte er het hele jaar door op zijn best uitziet.

Zijn jullie diensten milieuvriendelijk?

Ja, we streven ernaar om milieuvriendelijke praktijken en producten te gebruiken in al onze tuinierdiensten. Wij geloven in het behoud van het milieu en het creëren van prachtige buitenruimtes voor onze klanten.

Krijg ik garanties op de tuinaanleg?

Bij Spots Hoveniers weten we hoe belangrijk een stevige basis is, zeker hier in het Westland. Daarom geven we 2 jaar garantie op harde objecten - zoals terrassen, opritten en paden. We zorgen ervoor dat alles stevig ligt en tegen een stootje kan. En mocht er in die twee jaar toch iets gebeuren, dan staan we voor je klaar om het op te lossen. Bij ons krijg je geen gedoe, maar gewoon een tuin waar je op kunt vertrouwen.

Tuinaanleg nodig?

Is uw tuin toe aan een opfrisbeurt? Dan bent u bij Spots Hoveniers aan het juiste adres. Wij zijn tuinexperts. Hoveniers met een groen hart, waarbij volledig ontzorgen ons uitgangspunt is. Wij hebben ruim 20 jaar ervaring in hovenierswerk en dat ziet u terug in het resultaat.