Tuinaanleg

+20 jaar ervaring
2 jaar garantie

Het aan laten leggen van een tuin is een investering in uw tuinplezier. Van een goed aangelegde tuin kunt u 20 tot 30 jaar genieten. Daarom maken wij alleen gebruik van kwalitatief hoogstaande materialen, zodat u verzekerd bent van een goede investering.

Een vast aanspreekpunt

Wij houden van duidelijke afspraken. Daarom krijgt u een vast aanspreekpunt. Tijdens de aanleg vindt er regelmatig overleg plaats over de werkzaamheden. Hierdoor blijft u op de hoogte van de vorderingen en komt u niet voor verrassingen te staan.

Na de uitvoering van de grove werkzaamheden zoals het bestraten en het plaatsen van schuttingen volgt de verlichting en beplanting. We plaatsen de zorgvuldig geselecteerde planten, struiken en bomen volgens het ontwerp.

Zodra de tuinaanleg klaar is volgt de oplevering. We lopen samen met u door de tuin om te controleren of het eindresultaat voldoet aan uw wensen. U krijgt enkele onderhoudstips en indien gewenst kunt u deelnemen aan ons onderhoudsplan. Het genieten kan beginnen!

Tuinaanleg is specialistisch werk. Wij werken met vakbekwaam personeel en hebben een modern machinepark waarmee de aanleg snel en efficiƫnt wordt uitgevoerd.

Vaste gezichten tijdens de tuinaanleg

Het ontwerp en de offerte zijn akkoord, dus we gaan de tuinaanleg inplannen. We bestellen de benodigde materialen zoals tegels en schuttingen en bereiden het project voor.
Op de afgesproken dag komt uw vaste ploeg om te starten met de grondwerkzaamheden. Dit vormt de basis voor de aanleg van de tuin.

Plannen voor een nieuwe tuin?

Wij adviseren u graag.

Advies op maat nodig? Wij komen vrijblijvend bij u langs!

onze voornaamste werkzaamheden

aanleg voortuin

aanleg voortuin

aanleg achtertuin

aanleg achtertuin

schuttingen

schuttingen

aanleg rotonde

aanleg rotonde

bestratingen

bestratingen

Grond werkzaamheden

Grond werkzaamheden

Twee jaar garantie

Wij zijn overtuigd van onze kwaliteit en bieden u 2 jaar schriftelijke garantie
BASIS ONDERBOUW

BASIS ONDERBOUW

HOUTWERK

HOUTWERK

FUNDERINGSWERK

FUNDERINGSWERK

Wij komen vrijblijvend bij u langs.

Heeft u interesse in onze werkzaamheden, of gewoon een vraag?
Wij staan u graag te woord.