Skip to content

Tuinontwerp

+20 jaar ervaring
2 jaar garantie

Een moderne tuin, een landelijke tuin of een onderhoudsvriendelijke tuin. Dit zijn slechts enkele suggesties voor de mogelijke stijl van uw toekomstige tuin. Belangrijk is dat de stijl overeenkomt met uw wensen. U moet zich prettig voelen in uw tuin. U moet er blij van worden.

Ontwerpfase

In de ontwerpfase bepalen we de sfeer van de tuin. Naast uw persoonlijke smaak en gezinssamenstelling houden wij ook rekening met praktische zaken zoals de ligging van de tuin, de bodem en de seizoenen. Door de beplanting hierop af te stemmen zorgen we voor een tuin waar u het hele jaar van kunt genieten.

Wilt u een ontwerp voor uw tuin laten maken?

Onze werkwijze

Zodra het eerste contact is gelegd maken we een afspraak bij u thuis. Tijdens het bezoek gaan we met u de tuin in om deze te bekijken en op te meten. We bespreken uw wensen en het budget. Vervolgens gaan wij met deze gegevens aan de slag en maakt onze ontwerper een passend tuinontwerp. Binnen 2 weken ontvangt u een uitnodiging voor een bezoek aan onze showroom. Hier presenteren wij het tuinontwerp in de vorm van een digitale tekening inclusief moodboard. Dit geeft de sfeer weer die wij voor ogen hebben voor uw tuin. U krijgt enkele materialen te zien die verwerkt zijn in het ontwerp. Ten slotte bespreken we de gedetailleerde offerte.

wij realiseren uw droomtuin

Wij zijn tuinexperts. Hoveniers met een groen hart, waarbij volledig ontzorgen ons uitgangspunt is. Wij hebben ruim 15 jaar ervaring in hovenierswerk en dat ziet u terug in het resultaat.

Hoveniersbedrijf

Hoveniersbedrijf