Skip to content

Hovenier westland

Hovenier Westland Spots heeft al diverse tuinen gerealiseerd in het Westland en omstreken.
Een moderne en mooie tuin geeft u rust en ontspanning.

+20 jaar ervaring
2 jaar garantie
+20 jaar ervaring
2 jaar garantie

Wanneer mogen wij beginnen met uw tuin?

Op het gebied van groen zijn wij experts. Wij zijn Hoveniers uit het Westland met een groen hart. Ontzorgen is waar wij voor staan. Al meer dan 15 jaar staan wij klaar in allerlei hovenierswerkzaamheden in het Westland en omstreken.

Tuinaanleg

Op zoek naar een hovenier voor tuinaanleg? Wij vertalen jouw wensen naar een mooie tuin en verzorgen de aanleg. Inmiddels hebben we al meer dan +20 jaar ervaring en hebben we met ons team stuk voor stuk mooie tuinen aangelegd en tevreden klanten. Vanaf tekening naar realisatie.  Wij komen graag vrijblijvend bij je thuis om de ideeën en mogelijkheden bespreken. Mogen wij jouw droomtuin aanleggen?

Tuinontwerp

Iedere tuin begint met een goed tuinontwerp. Hovenier Spots luistert eerst naar jouw wensen en in goed overleg komt er een ontwerp tot stand. Een tuinontwerp begint met een inventarisatie van jouw tuinwensen. De één houdt van tuinieren terwijl de ander eerder kiest voor een onderhoudsvrije tuin vanwege tijdgebrek of gebrek aan affiniteit met tuinieren. Hierdoor ben je verzekerd dat je de tuin krijgt die bij je past.

Onderhoud

Ontbreken de groene vingers of heb je zelf gewoon echt geen tijd om de tuin te onderhouden? Geen zorgen! Hovenier Spots nemen deze klussen graag voor jou uit handen. Er kunnen diverse afspraken gemaakt worden, bijvoorbeeld voor onderhoud in voor en najaar of wekelijks grasmaaien. Wij willen ontzorgen en persoonlijk contact staat voorop.

Hovenier Westland | Ons werk

Van tuinontwerp naar tuinaanleg!

Wij komen vrijblijvend bij u langs.

Heeft u interesse in onze werkzaamheden, of gewoon een vraag?
Wij staan u graag te woord.

Hoveniersbedrijf

Hoveniersbedrijf